Viggo


 

Hvad er Viggo?

Kort og godt - en brugervenlig kommunikationsplatform til skolen: Det er en voksende samling af pædagogiske og administrative tjenester, der hjælper jer med at gøre tingene hurtigere og bedre.


LOGISK, BRUGERVENLIGT OG FOR DIG

Vi tager udgangspunkt i det simple, enkle og brugervenlige layout. Vi ønsker at brugeren skal synes det er logisk at klikke på et link. Det skal være nemt og intuitivt.Simpel navigation

Viggo tager udgangspunkt i læseretningen. Dvs. al navigation foregår fra venstre mod højre. Undervejs kan der gøres tilvalg afhængigt af hvilke informationer eller funktioner man ønsker. 


Vi bliver aldrig færdige...

Viggo udvikles og tilpasses hele tiden. Vi har ikke en intention om at systemet nogensinde vil blive færdigt, da vi mener - det altid kan optimeres. Det handler for os om, at det skal være nemt og simpelt at håndtere kommunikation på arbejdspladsen. Vi tager derfor udgangspunkt i, at knapper og placering af disse er logisk tilpassede og findes de samme steder overalt i systemet. Navigation vil altid foregå fra venstre mod højre. Yderligere forsøger vi hele tiden at holde antallet af klik i bund, for hver funktion.